Schilder Bert

Budschop 2a
6031 AJ Nederweert

Tel 0492 46 63 41
Mob 0620 40 85 64

info@schilderbert.nl
www.schilderbert.nl

Beek en Donkse schilder wint in klant-tevredenheidwedstrijd

Schilder Bert Verhoeven is een van de tien winnaars van de landelijke klanttevredenheidwedstrijd van schildersvakorganisatie ‘De Betere Schilder’. Deze organisatie laat alleen schildersbedrijven toe die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen.

Verhoeven: ‘Klanten kunnen het gehele jaar door aan het klanttevredenheids-onderzoek mee doen wanneer zij bij een ‘betere schilder’ zijn geweest. Uit al deze aangesloten schildersbedrijven komt dan jaarlijks een lijst met tien winnaars. Dit jaar was ik een van de tien winnaars die een beeldje in ontvangst mocht nemen. Ik kreeg voor mijn werk een gemiddelde waardering van 9.1.’

Service, kwaliteit en dienstverlening zijn de drie speerpunten waarop het schildersbedrijf wordt beoordeeld. Alle aangesloten schildersbedrijven staan onder voortdurende kwaliteitscontrole van ‘de Betere Schilder’. Daarnaast wil de schildersvakorganisatie jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek doen om zo de service en kwaliteit van de aangesloten schilder te beoordelen.

‘Ik ben zeer trots op het feit dat ik bij de top tien van dit onderzoek zit. Ik vind het fantastisch dat ik van mijn klanten zo’n hoge waardering voor mijn werk heb gekregen’, aldus Verhoeven.

Schilder Bert
Schilder Bert